Om

Det kan jeg hjælpe dig med:

www.health-coach.dkGennem mit mangeårige virke med personlig udvikling, stresshåndtering, kostomlægning og motion har jeg set behovet for at kombinere de forskellige områder i èt koncept. Det er kampen mod livsstilssygdomme og stress som har min højeste prioritet. Mit ønske og vision er at nå ud til så mange som muligt og at indsatsen højner den gennemsnitlig levealder, samt forbedre livskvaliteten hos den enkelte. Det gør jeg ved at engagere mig i den enkelte.

Sådan foregår det:

Alfa og omega i et vellykket stresscoaching forløb er viden, sparring og opfølgning. I denne model viser jeg dig hvordan vi i praksis gør tingene. Denne gang er du ikke alene om det, men har en der kan holde dig op på dine løfter til dig selv – når du ikke selv kan. Jeg ved, hvor vi skal hen!

Fra stress til stressfri på 2 – 3 måneder:
Et opstartsmødet som indeholder en 360º analyse af dine vaner, hvor afstressning er hovedtemaet, men hvor vi også kigger bagom til nogle af de bagvedliggende årsager.

En ugentlig én-til-én samtale de første 4 – 5 uger, derefter én-til-én samtale hver anden uge, samt al den telefonsupport du har behov for!

Reelt betyder det, at du kan gå fra syg til rask på 2 – 3 måneder. Hvilken betydning har det for dig?

Endvidere tilbydes der ekstra samtaler, hvis og når du har behov for det.

Jeg hjælper dig i gennem de forandringer der skal til for, at du får et bedre liv.

Vigtigst af alt. Du SKAL tage det første skridt. NU!

Bestil tid ALLEREDE i dag på 6037 7620 eller send en mail til info@stressfrinu.dk

Det er helt uforpligtende!